Добрич. Община Добрич информира гражданите, че започва да извършва дейности

...
Добрич. Община Добрич информира гражданите, че започва да извършва дейности
Коментари Харесай

Община Добрич започва планово изкърпване на уличната настилка

Добрич. Община Добрич осведоми жителите, че стартира да прави действия по планово изкърпване на уличната настилка в следните сектори: улица „ Димитър Петков “/пред Стоматологична поликлиника/, улица „ Охрид “/от някогашни Таралежи до ДСК/, улица „ Цанко Церковски “/зад ДКЦ I/, улица „ Д-р Иван Пенаков “/зад ДКЦ I в посока Окръжен съд/, оповестиха от администрацията.

От през днешния ден до довеждане докрай на ремонтните действия, ще бъдат затворени за придвижване и паркиране улиците „ Охрид “ и „ Цанко Церковски “. Община Добрич се ангажира всеки ден да разгласява информация за ремонтните действия по другите сектори, с цел да бъдат навреме осведомени жителите.

В затворените сектори чиновниците на Синя зона ще насочват жителите къде могат да паркират и да употребяват услугата за платено паркиране.

Община Добрич моли да не се паркира на посочените улици, с цел да не се попречват ремонтните действия. Призоваваме водачите на МПС да бъдат деликатни и да съблюдават краткотрайната пътна сигнализация.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР