Добрич. Жени се включиха в шествие в Добрич под наслов

...
Добрич. Жени се включиха в шествие в Добрич под наслов
Коментари Харесай

Жени се включиха в шествие в Добрич под наслов „Не на войната“

Добрич. Жени се включиха в шествие в Добрич под наслов „ Не на войната “, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Инициатор е Фондация „ Св. Николай Чудотворец “ в добруджанския град. Поводът е отбелязването на днешния Международен ден на дамата, който обаче всички претърпяват със свити сърца поради военните дейности, които се водят на територията на Украйна и голямата филантропична рецесия, на която сме очевидци. В шествието се включиха всички дами от „ Чудната градина “, първото обществено дружество в града, което устоява на провокациите на времето и потвърждава, че хората със характерни проблеми имат място в общността ни и то почтено място с работата, която извършват и която носи здраве и наслада на хората.

„ Нашият глас е за правата на дамите. Винаги сме защитавали правата на дамите с интелектуални усложнения и точно на този ден желаеме да го заявим доста изрично. Но защото тематиката е единствено една, измести всички останали тематики и проблеми, тематиката е войната. Затова ние като дами желаеме да застанем зад твърдото: Не на войната “. Това съобщи Мария Методиева, ръководител на Фондация „ Св. Николай Чудотворец “ и един от менторите в „ Чудната градина “.

Шествието мина по централната пешеходна зона в Добрич и доближи до площад „ Свобода “, където участниците в него се сплотиха всички дружно в една огромна прегръдка.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР