Добрич. БЖСС Св. Никола“ ЕООД – Варна, е единствената фирма,

...
Добрич. БЖСС Св. Никола“ ЕООД – Варна, е единствената фирма,
Коментари Харесай

Избран е изпълнител по обществена поръчка за водно охранителна дейност на неохраняеми плажове в област Добрич

Добрич. „ БЖСС Св. Никола “ ЕООД – Варна, е единствената компания, подала оферта в оповестената от регионалния шеф на Добрич социална поръчка с предмет „ Организиране и осъществяване на водноспасителна активност през 2021 година на територията на неохраняеми морски плажове в област Добрич, оповестиха от пресцентъра на Областна администрация - Добрич .

Морските плажове са „ Космос “, “Крапец-север “ (част 2), „ Шабла “, „ Добруджа-Север 1 “, „ Добруджа-Север 2 “ – на територията на община Шабла; „ Болата “ - община Каварна, и „ Моби Дик “ - община Балчик “. Обществената поръчка е оповестена в Централизираната автоматизирана осведомителна система „ Електронни публични поръчки “ на 31.05.2021 година На 12.07.2021 година е подписан контракт за осъществяване за период на деяние 60 календарни дни, само че не по късно от 15.09.2021 година

Изпълнителят има ангажимент да съблюдава условията за обезпечаване на водно избавяне, одобрени в програмата за организация на тази водноспасителна активност за летен сезон 2021 година на Министерство на туризма. Ангажимент на изпълнителя, спечелил публичната поръчка, е обезпечаване на 9 броя стационарни избавителни поста на посочените морски плажове в област Добрич, с минимум по двама спасители на всеки пост. Работното времена избавителните постове е от 8.00 часа до 18.00 часа всекидневно за периода на деяние на контракта.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР