Добре, кое точно е иновативното в “ядливите чаши?! Не може

...
Добре, кое точно е иновативното в “ядливите чаши?! Не може
Коментари Харесай

Борис Марков: „Ядливите чаши“ са все едно „ядливи гащи“, освен Борис Бонев, друг няма да ги сдъвче

Добре, кое тъкмо е новаторското в “ядливите ” чаши?!

Не може да е екологичното пояснение тъй като има технология за разградими чаши без никаква щета за природата. И са известни, и са евтини.

Дори лек сериозен взор към плана е задоволителен, приблизително образован човек да си зададе следните въпроси:

1. Възможно ли е да се измисли универсална рецепта, която да се харесва и в действителност употребява от всички, с цел да не се изхвърлят на улицата и да се обезсмисли цялата идея? Все едно да се създават ядливи гащи, с изключение на Борис Бонев различен няма да ги сдъвче. Много дребен брой крайни потребители, с цел да е забавно за страната.

2. Дори и да се измисли такава универсална рецепта, чисто по хигиенични съображения ще е належащо всяка чаша да е пакетирана настрана и стерилизирана, тъй като към този момент е храна. Това е подобен спомагателен разход, че обезсмисля комерсиалната част. Никой няма да изяде чаша, за която няма гаранция, че е чиста. Еквивалентен артикул по тъпотия е да се създават да вземем за пример ядливи чорапи. Тук и Бонев се надявам да откаже да ги употребява.

Мога да изброя още 100 въпроса, които са резонни. Производството на ядливи чаши е толкоз плоско факсимиле за асимилиране на средства, че е анекдот. Сигурно първата новаторска концепция на екипа е била производството на ядливи вибратори, само че съществуването на краставици на пазара на налични цени ги е спряло.

И незабавно идва номер две в листата с гениални и новаторски хрумвания, ядливи чаши, бам, подготвени сме, давайте милионите. Егати майтапа…

Целият план въобще не приказва добре и за комисията “експерти ” и “бизнесмени ”, която го е приела за новаторски и решили да го финансират с милиони. Спорно е дали въобще би трябвало да управлявате някакви пари, не знам с какво самочувстие оценявате планове. Пред тази комисия мога да защитя чистачки за леки коли като новаторска технология, без да се сготвям доста. Дайте знак идващия път къде се събирате, не се крийте.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР