Добре дошли в PERDETA.NETНека ви поведем на едно уникално онлайн

...
Добре дошли в PERDETA.NETНека ви поведем на едно уникално онлайн
Коментари Харесай

Най-голямото разнообразие от готови пердета, завеси и платове. Perdeta.net - прави избора Ви лесен!

Добре пристигнали в PERDETA.NET

Нека ви поведем на едно неповторимо онлайн пътешестване в света на завеси, пердета и първокачествен домакински текстил с PERDETA.NET! За тези от вас, които обичат да внасят комфорт и жанр в своите домове, " Дрейпари БГ ООД " трансформира вашия избор в елементарен и въодушевяващ опит.

В забързаното всекидневие осъзнаваме какъв брой е скъпо времето, по тази причина създадохме комфортен метод за извършване на покупки на подготвени завеси и пердета, който ви икономисва от блуждаене по магазините. С над 35 000 продукта, нашият онлайн магазин дава най-големия подбор от подготвени завеси, пердета и платове, щори, панел пердета вид японска стена, корнизи, аксесоари и други интериорни решения.



В онлайн магазина на PERDETA.NET опциите са безчет

Предлагаме разнообразни материали като воал, органза, дантела, бродерия, жакард, полар, сатен, тафта, памук, полиестер и блекаут с трипластова конструкция за оптимално затъмнение и отбрана от слънцето.

Ако търсите плътни пердета за оптимално затъмняване в спалнята или дневната, предлагаме освен, само че и опция за направа по самостоятелен размер. Разполагаме с готовите ушити пердета на склад с разнообразни размери, отговарящи както на по-големи, по този начин и на по-малки прозорци, снабдени с универсални ширити, подобаващи за слагане на тръбен корниз и релса с кукички.



В нашия подбор ще откриете също и висококачествени платове за покривки, дамаски и пердета с тефлоново покритие. Съставът им е от (65%) памук и (35%) полиестер, което ги прави петноустойчиви, не задържат течности и не пропущат въздух, по тази причина са лесни за поддръжка и идеални за външни условия.

Ние сме формален представител и извънреден вносител на втория по-обем бранд за онлайн продажби в Германия - " ASTEK ", немска компания с дългогодишни обичаи в производството на първокачествен домакински текстил. Благодарение на тази партньорска връзка ние освен подсигуряваме високото качество на нашите артикули, само че и укрепваме позициите си на българския пазар за подготвени завеси и пердета.



В perdeta.net одобряваме поръчки за направа на завеси, пердета, драперии, шалтета, покривки, калъфки и доста други по самостоятелни размери. Вашите желания и неповторим жанр стават наш приоритет, предоставяйки ви персонализирани решения, отговарящи навръх вашите условия.

Нека PERDETA.NET бъде вашият сътрудник в основаването на уют и жанр във вашия дом!

Стремим се да създадем вашето извършване на покупки при нас незабравимо преживяване, където хубостта на дома става налична и приятна за всеки.

Неизменната ни задача е да ви предоставим опцията да извършите вашия дом, хотел или офис по-уютен и прелъстителен, предлагайки най-новите трендове и висококачествени текстилни артикули.

Вдъхновени от концепцията, че качеството и стилът би трябвало да бъдат налични за всеки дом, ние предлагаме необятна гама от подготвени завеси и пердета, както и платове на налични цени. Стараем се освен да бъдем водачи в промишлеността, само че и да предоставим професионално и бързо обслужване, с внимание към детайла и най-хубавото съответствие сред цена и качество.



Ние не продаваме просто текстил; ние предлагаме решения, при които вниманието към детайла и качеството са основни. Всеки план за нас е опция да потвърдим освен качеството на нашите материали, само че и дълготрайната ангажираност към задоволени клиенти.

Вярваме в силата на качеството и обещаваме обзор на завеси и завесите при приемане и 100% връщане на сумата при претенция. Вашето доверие е нашата най-голяма премия, и с помощта на вас продължаваме да растем и се развиваме като най-големият онлайн магазин за подготвени завеси и пердета. Благодарим ви от сърце за вярата и поддръжката.

Наслаждавайте се лесния и бърз за дома си, обхванати от хиляди благоприятни условия за комбинации от модели и цветове, които предлагаме в онлайн магазина си. Приятно извършване на покупки и благодарим ви, че сте част от нашето семейство!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР