Добре дошли в най-добрия бар на света! Който иска да

...
Добре дошли в най-добрия бар на света! Който иска да
Коментари Харесай

Вижте как изглежда най-добрия бар в света

Добре пристигнали в най-хубавия бар на света!

Който желае да посети най-хубавия бар на света, би трябвало да отскочи до английската столица. Лондонският "Американски бар " съществува от 1893, а в този момент бе определен за най-хубавия в света.

Топ 10 на най-хубавите заведения за хранене в света

Какво го прави толкоз специфичен?

Американският бар в Лондон е прочут най-много със своите превъзходни коктейли. Барът съществува от 1893 година, а през 1904-та се реалокира в лондонския хотел Савой.

Вижте кои са най-скъпите десерти

Още преди близо 100 години е издадена книга с най-хубавите предписания на бара.

О-тон Ерик Лоринч е шеф-барман в "Савой ".

През 20-те или 30-те години на предишния век Хари Крадък, първият шеф-барман, разгласява книга, която през днешния ден се приема за Библия на коктейлите. Открай време този бар е същински парадайс за феновете на коктейли.

Честит ден на... кафето (снимки)

Тази година Американският бар беше определен за най-хубавия бар на света. Всяка година интернационално жури от към 500 специалисти избира 50-те най-хубави бара в света.

О-тон Уилям Дрю, издател на листата на най-хубавите питейни заведения, споделя за DW:

"Светът на питейните заведения се трансформира непрекъснато. Хубавото на този бар, че въпреки да съществува от 125 години, той продължава да бъде съвременен. Не е затънал някъде в предишното, а е напълно в крайник с времето "

Британски уебсайт дефинира българско кафене в Лондон за най-хубавото

В крайник с времето значи да предлагаш меню, в което да има по нещо за всекиго.

Затова Американският бар предлага и чудесни безалкохолни коктейли. О-тон Уилям Дрю, издател на листата на най-хубавите питейни заведения.

"Мисля, че хората не желаят безалкохолните питиета да бъдат обсъждани като неугледното доведено дете на алкохолните питиета. Различните хора имат друг метод на живот. Някои би трябвало да карат, само че все пак желаят да се забавляват. Искат да се любуват на питиетата и на атмосферата по същия метод, както и хората, които пият алкохол ".

Един коктейл коства тук към 22 евро. В най-хубавия бар на света качеството си има своята цена.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР