Добрата стара българска традиция за ходене на море повелява да

...
Добрата стара българска традиция за ходене на море повелява да
Коментари Харесай

ПОЧИВКА МЕЧТА: Недоспали, предрусали и с чувство за странен сърбеж

Добрата остаряла българска традиция за вървене на море повелява да пестиш цяла година от заплата или да изтеглиш един бърз заем от най-малко 2000 лв., които да похарчиш за 7 дни. На Слънчака. Влизайки най-много един път в морето. По-добре...

И в случай че хаусче не дъни непрекъснато с всичка мощ в ушите ти, до момента в който плащаш по 5 лв. за късо кафе и 7 лева за дребна бира в мръсна чаша, поднесена от най-големия борсук на света, това не е отмора, разберете.

Какво ли щяха да работят също по този начин стотици акушер-гинеколози лятото, в случай че не бяха басейните по морските дворци, където претендента се разраства мълниеносно от бански в бански.

От София в Тутракан и от Враца в Силистра. Те т'ва е секс он дъ бийч, бате! И всичко това, озвучено от зле татуиран диджей, което те освобождава от досадната нужда да общуваш вербално с хората - занятие за смотаняци.

Разбира се, човек от време на време желае да излезе от рамките на комплекса, където е отседнал, с цел да избие комплекси като се разноски (с колата) до някоя механа в града. В тези редки случаи е хубаво да се поддържа равнището на положително превозване - лунапаркове с паратропери, гондоли, дартс и понички в олио от 2011-а година. Захарен памук за детето, само че откакто си е изяло гюзлемито, несъмнено. Не може десерт без главно. Така повелява положителното образование. А и е свалило няколко кила и е едвам 63 от тези жеги... Не бива да влиза в шести клас недохранено, благото.

Важно е да се спомене, че е неизбежно и напряко наложително, като по този начин и по този начин ще пръснеш хилядарки за супер почивката си, въпреки всичко да се възползваш оптимално от времето, с което разполагаш там. Ето за какво най-добре е да не спиш. Спането е за балъци. Така де, за какво да не разполагаш с 24 часа, вместо с нормалните 15-16 в денонощие? Това не е толкоз мъчно. Даже никак.

Ако енергийните питиета с мирис на нещо приблизително сред метамфетамин, бъркан в гараж в Обеля и дъвка "Турбо " не оказват помощ, все по тоалетните ще се откри кой да те почерпи малко синтетика с неразбираем генезис. А и е толкоз секси, гангстерско като в "Под прикритие " и тежкарско да напудриш носа непосредствено от бедрото на някоя 18-годишна промоутърка на българска водка. Безценни страсти са това. Веднъж се живее, ей!

Каквото и да си решил за плажа - басейн или море - никога не се отдалечавай на повече от 40 секунди пешеходно разстояние от изхода на хотела си или от бара с хаусчето и яките пичета. Не ти би трябвало да търсиш свободно място, където да опънеш с кърпата си. Или шезлонг за 40 лв., или гибел!

Ако това да има разстояние сред теб и съседа на плажа беше крепко и готино, хората нямаше да лежат един върху различен с крайник в нос и непозната мишница, залепена за чело. Личното пространство е мощно надценен приоритет. Нека сме си близки и интимни! Всички сме хора!

И да не забравяме: подготви си бюджет за тлъсти бакшиши без оглед на обслужването, което неизбежно ще е долнопробно, най-малкото тъй като ще ти приказват на ти, както и за салфетки. А... И за демонстративно преброяване на пари на маса.

Да, постоянно плащай кеш. И НИКОГА не се мажи със слънцезащитна козметика, въпреки всичко целиш да хванеш прекрасен текезесарски загар до блестящо алено, тъй че след това като бродиш из софийските улици, надалеч от родното село, да се вижда по какъв начин се белиш отдалече - сигнал, че си ходил на моренце. Така по-леко ще понесеш и мисълта за изравнителната сметка от Топлофикация. Сто лв., но кой ти ги дава... Нема, баце, нема пари...

Но стига мрачни мисли. Лято е! Удрииии!...

webcafe
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР