Добрата новина е, че в този случай туристите ни имат

...
Добрата новина е, че в този случай туристите ни имат
Коментари Харесай

Медицинска застраховка-задължителна за пътуване извън ЕС

Добрата вест е, че в този случай туристите ни имат застраховки и са получили незабавна здравна помощ в болничното заведение в град Марса Алам. само че не е изключено едно привидно прелестно пътешестване да се трансформира в призрачен сън.

Според ръководителя на асоциация "Активни консуматори " Богомил Николов е значимо, когато пътуваме в чужбина и изключително отвън Европейски Съюз, да си създадем здравна застраховка, тъй като никой не може да знае какво е допустимо да му се случи.

"Смисълът на застраховката е без значение от аргументите, потърпевшите да бъдат обезщетени уместно. Представете си, че този случай не става в рейс, просто се разхождате - падате и си чупите ръка, крайник или друго. Ако не сте застрахован, вие самичък би трябвало да си платите лекуването ", посочи специалистът пред "България он ер ".

Председателят на асоциация "Активни консуматори " поучава постоянно, когато посещаваме дадена страна, да влезем в уеб страницата на Министерство на външните работи и да се позаинтересуваме какви здравни или други опасности крие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР