Добра новина за всички почитатели на Междузвездни войни“ и конзолни

...
Добра новина за всички почитатели на Междузвездни войни“ и конзолни
Коментари Харесай

Star Wars Jedi: Survivor ще получи версии и за предишните конзоли

Добра вест за всички фенове на „ Междузвездни войни “ и конзолни геймъри, които към момента не са се сдобили с последните конзоли на Microsoft и Sony: Star Wars Jedi: Survivor ще излезе за PS4 и Xbox One. Съобщението за това идва от страниците на The Verge основния изпълнителен шеф на EA Андрю Уилсън.

Анонсирана в средата на предходната година Star Wars Jedi: Survivor бе оповестена като игра, която ще подмине предходното конзолно потомство – нещо, което стартира да се случва с от ден на ден игри. По това време основателите на играта обясниха, че появяването на Star Wars Jedi: Survivor за PS4 и Xbox One ще е механически мъчно и са решили да пуснат играта единствено за Windows и сегашното конзолно потомство.

„ Благодарение на силата на тази именита поредност и на желанието на общността, нашият екип от разработчици реши да сервира това джедайско премеждие и за PlayStation 4 и Xbox One “. Думите на Уилсън са от изнасянето на отчета за финансовото показване на Electronic Arts за първата четвърт на годината. Уилсън добавя, че към сегашния миг Respawn обмислят какви взаимни отстъпки могат да се създадат и с какъв брой фрагменти в секунда ще вървят тези версии, с цел да могат да се играят обикновено на съответните конзоли.

Star Wars Jedi: Survivor излезе напролет, като както конзолните версии на играта, само че най-много тази за лични компютри се оказа механически несъвършена. Това провокира естествените в сходни случаи митинги от страна на геймърите и надлежно опрощение от страна на EA и Respawn, които дадоха обещание да оправят нещата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР