Добра новина за тези, които разпускат на морето.През нощта ще

...
Добра новина за тези, които разпускат на морето.През нощта ще
Коментари Харесай

Живакът удря 34 градуса във вторник

Добра вест за тези, които разпускат на морето.

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Утре ще бъде най-вече слънчево. След обяд от северозапад на югоизток ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. Още преди обяд вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е до сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина – и краткотрайно мощен. Максималните температури ще бъдат сред 29° и 34°, в София – към 29°, написа struma.bg.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд – с краткотрайни нараствания на облачността. Преди обяд ще духа до сдържан южен вятър, който по здрач ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максимални температури: сред 29° и 33°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, написа struma.bg.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. Ще духа мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 15°.

В сряда ще бъде най-вече слънчево, само че след обяд над Западна България ще се развие купеста облачност и тук-там там ще превали, в планините и ще прегърми. Ще продължи да духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат към и над 30°. В четвъртък над страната ще премине атмосферно разстройване. Още сутринта над Западна, по-късно денем – и над Централна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Има нараснала възможност тук-там явленията краткотрайно да са интензивни, вероятни са и градушки. Вятърът ще отслабне, дневните температури ще бъдат с 4°-6° по-ниски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР