Добра новина за жителите на Пазарджик.Местните данъци в Пазарджик ще

...
Добра новина за жителите на Пазарджик.Местните данъци в Пазарджик ще
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик обеща по-ниски данъци за жителите на града

Добра вест за жителите на Пазарджик.

Местните налози в Пазарджик ще бъдат понижени през идната година, съобщи кметът Тодор Попов. Очаква се налог “сгради ” да бъде с 15 % по-нисък, а налогът за колите да бъде понижен с 10 на 100.

Облекчаването на данъчната тежест ще се компенсира с спомагателни доходи, като измежду тях е и новият общински слънчев парк, сподели кметът Тодор Попов, написа novini.bg.

" Защо го вършим това? Ами тъй като сме намерили задоволително приходоизточници други, с които да помогнем на обезпечаването на всички значими обществени услуги и в действителност желаеме това да е първата стъпка от нашата дълготрайна стратегия, амбициозна, която сме си сложили, и въз основата на всички умни решения, които ще взимаме оттук насетне, тази наклонност да бъде устойчива - с намаляването на локалните данъци.

Искам да подчертая, че ние сме първата община, най-вероятно и последната, която ще направи това през тази година, само че ние сме новаторски, създали сме го това, и тази наклонност оттук насетне ще се развива в допълнение ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР