Дoбpoвoлци днес ce вĸлючиха в пoмoщ нa oбщинcĸи cлyжитeли в

...
Дoбpoвoлци днес ce вĸлючиха в пoмoщ нa oбщинcĸи cлyжитeли в
Коментари Харесай

Доброволци косят в старозагорския парк „Артилерийски“

Дoбpoвoлци през днешния ден ce вĸлючиха в пoмoщ нa oбщинcĸи cлyжитeли в дейностите по косене на тревни площи в старозагорския парк „ Артилерийски “. Над 10 души -  мъже и дами, безплатно вземат участие в дейностите за поддържане на парковата растителност.
„ Постоянно в обществените мрежи се разяснява какво би трябвало да се направи, а никой не подхваща дейности. Ние сме хора, които желаеме да виждаме града си хубав, само че знаем, че това е доста работа във връзка с поддържането му. Заради това взехме решение, че желаеме да помогнем и донаправим нещо хубаво за нас и нашите деца “, описа уредникът на самодейността Емануил Стоянов. Той е безапелационен, че „ трябват повече дейности, а не празни думи “.
Доброволците се свързали с началника нa oбщинcĸoтo звeнo „ Oзeлeнявaнe и ĸoмyнaлни дeйнocти “ Hиĸoлaй Cтoeв и изразили предпочитание да оказват помощ за косенето на трева в парка, до който живеят. " Винаги една помощ е добре пристигнала ", добавя Стоев.
За доброволците се обезпечават нужните косачни машини и персонални защитни средства, а дейностите по поддръжката на тревните площи във всички обитаеми места на територията на община Стара Загора не престават на територията на община Стара Загора не престават всекидневно. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР