До вчера мечтаехме да стигнем до Европа, сега взехме да

...
До вчера мечтаехме да стигнем до Европа, сега взехме да
Коментари Харесай

Треньорът на Левски – Станимир Стоилов: Ако отстраним Хамрун, ще си осигурим заплатите до Нова година

" До през вчерашния ден мечтаехме да стигнем до Европа, в този момент взехме да прескачаме стадии ", разгласи Стоилов.

Треньорът на Левски – Станимир Стоилов, приказва пред медиите след успеха с 1:0 над Хамрун Спартанс в първи мач от третия прелиминарен кръг на Лига на конференциите. Наставникът на „ сините ” показа, че при премахване на малтийците, тимът ще си обезпечи като финансов доход заплатите до Нова година.

“Футболистите се постараха да играят в жанр Левски. Има още неща, които да почистваме. В Европа всеки мач би трябвало да си на 100%. От много време на бях виждал Левски да играе високо, атакуващо. Имаме си нашите проблеми, те са главно в завършващата фаза. Трябва да играем с по-голямо самочувствие. Трябва да изиграем реванша мъдро. Видяхте, че Хамрун са много рисков тим, със самочувствие ”, стартира Стоилов.

„ Тези играчи играят трети мач подред. Някои от контузените се завръщат. Ще създадем някои ротации, с цел да изглеждаме по най-хубавия метод. Всеки би трябвало да се бори за мястото си. Днес имаше играчи, които би трябвало да играят надалеч по-добре в Европа. Беше ясно, че с броя от 13-14 футболисти, доста мъчно ще можем да играем четвъртък-неделя. Ние сме приели този метод на работа, да съблюдаваме финансова дисциплинираност. Няма да се оплакваме, ще активираме и младите играчи. Трябва да мислим напълно за въстановяването си и мача с Пирин ”.

„ Имахме лек спад във физическо и емоционал положение. След направените промени, вдигнахме оборотите. Не съм сигурен по кое време Левски е победил на открито. Не би трябвало да сме толкоз критички. Имахме дребни заспивания, само че считам, че справедливо спечелихме ”.

„ Всеки може да изпусне дузпа. Филип вкара прелестен гол в 90-ата минута. Този тим с най-малък брой играчи хвърля доста сили. Затова желаех да отложим 1-2 мача – най-много поради прочувствената изтощеност, не поради физически. Под голямо напрежение са футболистите ”.

„ Важна е успеха. Всяка победа носи самочувствие. Дано след тази победа не отидем в другата прекаленост. Ако играеш без тактическа дисциплинираност, всеки тим може да те матира. Би трябвало да има позитивни страсти, когато играеш на своя стадион. Доволни сме от поддръжката на последователите, а ние да играем на в жанр Левски ”.

„ Левски първо би трябвало да отстрани Хамрун. Нищо не е решено. До през вчерашния ден мечтаехме да стигнем до Европа, в този момент взехме да прескачаме стадии. Основната виновност този тим да прескача стадии и да върви нагоре е, че аз ги прилепям. Всички в клуба желаеме да покажем, че Левски може да играе по-добър футбол. Поставят им се по-сериозни задания. Не отиваше на Левски да играе в стила, в който виждахме през последната година-две ”.

„ Ако тимът прескочи в идващия стадий, това ще е постоянна финансова инжекция в клуба. Този тим, в случай че прескочи този кръг, ще си обезпечи заплатите най-малко до Нова година ”.

" Може би другата седмица или още на мача с Пирин. Ще забележим по какъв начин ще е. Рано е в този момент да предсказвам, само че мисля че към този момент е изцяло подготвен да започва от на следващия ден тренировки с тима ”, приключи Стоилов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР