До този момент - мандатът ще бъде върнат, без да

...
До този момент - мандатът ще бъде върнат, без да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Мандатът ще бъде върнат, още нямаме подкрепа от 121 депутати -

До този миг - мандатът ще бъде върнат, без да имаме поддръжката от 121 депутати, съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков след официалната гала във връзка приключването на строителството на интерконектора.

Петков добави, че би подкрепил държавно управление на някои от съдружните си сътрудници, но без присъединяване Делян Пеевски, Бойко Борисов и Слави Трифонов и други външни фактори.

Премиерът в оставка добави, че е отчаян, че съвестта не е наделяла на страха:

" Ще бъдем до последния миг отворени за разговор, само че в случай че това не се случи ще знам, че сме изпълнили нашето заричане към българските жители. Когато казахме " нулева приемливост към корупцията " - това значи тъкмо това, което вършим сега. "

Кирил Петков добави, че и през днешния ден, и в този час групата му продължава да търси поддръжка.

" Показахме на целия народ за какво сме толкоз сигурни, че не можем да създадем следващата договорка със задкулисието. Защото, в случай че погледнете какво се случи, в единия вид можехме да дадем 2 милиарда на 8 индивида в същите строителни компании, които щяха да създадат следващите автомагистрали по остарелия метод. Другият варинт - дадохме ги на пенсионерите, на младите фамилии, за понижаване цената на горивата ", сподели още министър-председателят в оставка.

Той съобщи, че страната влиза в политическа рецесия, която ще пречи и на договарянията за доставка на газ. По мотив откриването на интерконектора той съобщи, че следващия месец азерският газ ще потече по тръбите. 

" Завъртяхме крана. Вече в тези тръби има газ, налягането е високо. И чакаме последните няколко стъпки със софтуерния надзор. Всичко е конфигурирано и готово. Чакаме Акт 16 да бъде подготвен и действително чакам в идващия месец края и началото на август азерският газ към този момент да тече. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР