До такива страстни целувки той не беше стигал с Валерия,

...
До такива страстни целувки той не беше стигал с Валерия,
Коментари Харесай

Евгени, ама друг път: Ето с кого се целува Валерия от Ергенът

До такива буйни целувки той не беше стигал с Валерия, която го играе надалеч по-сдържана, студена, само че и претенциозна

Твърдо не! Валерия Георгиева няма да бъде избраницата на Евгени Генчев и няма тя за " затвори вратата " на предаването " Ергенът ". Макар моделката да бе първата, която пианистът целуна, освен това няколко пъти, сред двамата искрите лека бавно ще угаснат. И това стана видно още предишния път, когато Генчев едвам не " оправи " на пейката дългобедрата Боряна.

До такива буйни целувки той не беше стигал с Валерия, която го играе надалеч по-сдържана, студена, само че и претенциозна. Тя неколкократно загатна, че желае цялото внимание на Генчев за себе си като по този начин той щял да й потвърди, че е сериозен. Именно тези неща ще го отхвърлен от нея, издадоха източници от екипа.

Днес обаче се появи и друго доказателство - фотография, на която Валерия е в любовна целувка, само че не с пианиста, а с... обичаното си куче. Знаем отношението й към животните и изключително към кучетата, с които тя съобщи, че деляла и едно легло нощем.

Всъщност до момента Георгиева с нищо не е даже загатнала, че продължава връзките си с Евгени след формата. Тя нито харесва неща от профила му, нито комуникира с другите участнички. Държи се дистанцирано и демонстрира, че след края на фотосите, животът й е траял напълно в друга посока.

Припомняме, че самият ерген остана ошашавен от Валерия и кучетата й при първата им среща като иронично попита дали ще има място за самия него в леглото й, а освен за четириного?!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР