До седмици ще има правителство, но това няма да успокои

...
До седмици ще има правителство, но това няма да успокои
Коментари Харесай

Костадинов: Ще има правителство, но то няма да успокои хората

До седмици ще има държавно управление, само че това няма да успокои хората. Такава прогноза направи пред БНР Костадин Костадинов, водач на партия " Възраждане ". Формацията получава съвсем 5% от гласовете на гласоподавателите и ще има място в новия парламент.

" Чака ни тежка зима. Чакат ни дни, в които държавното управление ще стартира да прави компромис след компромис " в името на националния интерес ", само че по-късно ще се зададат тежки дни. Всяка една политическа организация би следвало да бъде извънредно деликатна, тъй като българският народ няма да елементарни повече посягане над неговите ползи, " съобщи водачът на " Възраждане ".

Според Костадинов " в България ръководещите се сменят, само че политиката им си остава една и съща - постоянно антибългарска " и акцентира, че диалозите с " Възраждане " за държавно управление минават през нормализация на публичния живот в България.

" Преди ГЕРБ да стартират да вкарват първите безумни ограничавания, а по-късно държавното управление на Радев да ги задълбочи. Искаме ли да водим естествен метод на живот, или ще продължаваме да изпълняваме следващи, наложени извън ограничавания, " съобщи Костадинов.

В предаването " 12+3 " водачът на " Възраждане " разяснява и тематиката за пътя на Македония към Европейския съюз. Той е безапелационен, че няма по какъв начин страната ни да се откаже от историческите разногласия и че не би трябвало да се одобряват отстъпки.

" Македония е нападателна, не е като нас, преследва ползите си. В момента, в който стартират договарянията, можем да чакаме, че небивалиците, които са в учебниците им, ще стартираме да ги виждаме в публични европейски документи. Продължаваме да твърдим, че македонският език е български акцент. Но влезе ли в Европейски Съюз, той ще получи публична интернационална легитимация... Съвременните неолиберали гледат на участието на РСМ в Европейски Съюз като анексия, както анексираха Черна гора в НАТО, с цел да изградят хигиеничен кордон в центъра на Балканския полуостров, с който да пресекат опити на Русия за някакво нейно вероятно възобновление тук. Македония е една огромна частица от огромната геополитическа игра сред Съединени американски щати и Русия, " разяснява Костадинов.

" Непоискана поддръжка не се дава ". Така Костадинов отговори на въпрос - " Възраждане " кой от двамата претенденти за президент ще поддържа на балотажа в неделя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР