До презентацията на Xiaomi Mi 9 не остана много: тя

...
До презентацията на Xiaomi Mi 9 не остана много: тя
Коментари Харесай

Изтекоха характеристиките и цената на флагмана Xiaomi Mi 9

До презентацията на Xiaomi Mi 9 не остана доста: тя би трябвало да се състои в първото тримесечие на тази година. Но в този момент в китайските обществени мрежи изтече информация, разкриваща всички механически характерности на Xiaomi Mi 9.

Според тази информация, флагманът ще бъде оборудван с 6,4-инчов AMOLED екран с FullHD+ резолюция и съответствие на страните 19:9. В горната част на екрана има капкообразен разрез, в който е сложена камера за автопортрети с резолюция 24 МР, основана на датчика Sony IMX576. Основната камера е тройна, като главният датчик е Sony IMX586 с резолюция 48 МР. Резолюцията на втория датчик е 12 МР. Третата камера е модерната напоследък 3D ToF камера за разбора дълбочината на заснеманата сцена.

Телефонът ще се базира на SoC Snapdragon 855 с тактова периодичност 2,84 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 640. Младшата версия ще има 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Не се оповестява паметта на по-скъпия вид, само че е известно, че ще има подобен. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3500 mAh. Поддържа се бързото 32 W зареждане Quick Charge 4.0+. Устройството ще работи под ръководството на операционната система Android 9.0 Pie с фирмения потребителски интерфейс MIUI 10.

Съобщава се още, че габаритните размери са 155 х 75 х 7,6 мм. Анонсът на Xiaomi Mi 9 се чака през месец март тази година, а съгласно тази информация цената на устройството ще бъде $437.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР