До преди една година Кен Блок бе асоцииран с Ford

...
До преди една година Кен Блок бе асоцииран с Ford
Коментари Харесай

Кен Блок показа личното си Audi RS

До преди една година Кен Блок бе асоцииран с Ford и колите на марката, само че от миналата година рали водачът мина в тима на Audi и популяризира колите на немския бранд. Не е изненадващо, че точно Audi е и персоналният автомобил на Блок, който употребява всеки ден. Колата, която състезателят употребява всеки ден е особено направено Audi RS E-Tron GT в бял цвят с няколко контрастни черни детайла.

Електрическият модел е в напълно общоприета форма във връзка с задвижването и разчита на два електромотора, осигуряващи 4х4, както и 590 конски сили и 830 нютон метра. Мощността може да нарасне до 637 конски сили при ускоряване, а когато това се случи, спринтът до 100км/ч лишава малко над 3 секунди.
`Кен

За разлика от задвижването, визията на модела е изменена, само че в напълно изчистен тип. Audi-то е боядисано в матово бяло, а черни детайли като панелите към решетката, фаровете, праговете, огледалата, стоповете и дифузьорът в задната част прибавят нужния контрастност. На тавана е подложен автентичен багажник на Audi, още веднъж със специфична цветова скица, а от Rotiform са създали джанти по поръчка.
`Кен

В предната част са сложени джанти с по-затворен дизайн, сходни на тези при спортните коли с по този начин наречените “turbo fans”, а в задната част е заложено на известен модел с шест спици. Джантите са направени напълно по поръчка на Блок, а това е първият комплект който от Rotiform вършат за електрическия модел на Audi.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР