До подновяването на Висшата лига остава малко повече от ден.

...
До подновяването на Висшата лига остава малко повече от ден.
Коментари Харесай

Последните нововъведения преди рестарта на Премиър лийг

До подновяването на Висшата лига остава малко повече от ден. Привържениците на британския футбол нямат самообладание още веднъж да гледат обичаните си тимове, само че е ясно, че това може да стане единствено пред екраните. За да бъде прекарването по-пълноценно, от Премиър лийг и малките екрани, които ще обезпечат покритието на мачовете, са подготвили разнообразни нововъведения. Ето някои от тях:
Някои фенове ще имат опцията да си избират дали да гледат мачовете с изкуствено интегриран тон, симулиращ наличието на почитатели, или не. В Испания към този момент дуелите стартираха по този метод. Играчите няма да чуват тази звукова картина. Местата, които са наоколо до терена, ще имат особено покритие, направено по дизайн на всеки от клубовете, което би трябвало да усъвършенства образната и акустична среда.

Ще има видеострийм на 16 от привърженицците на всеки клуб, който ще демонстрира по какъв начин те претърпяват страстите от дуелите. Картината от тези последователи ще се излъчва на огромни екрани на стадионите (б.ред. на тези, които разполагат с такива). Те ще извършват ролята на самобитни видеотрибуни.

Ще има особено сложени камери, към които играчите ще се насочват, с цел да отпразнуват всяко свое попадение. Футболистите обаче би трябвало да съблюдават отдалеченост в тези моменти на наслада.

Играчите нямат право да наобикалят реферите, нямат право да плюят или да издухват секрет от носа си на терена. Мениджърите пък няма да се здрависват преди или след дуелите.

Ще има паузи за вода, които няма да не престават по повече от една минута, по средата на всяко полувреме. Загрявката не може да продължава повече от 25 минути.

По 300 индивида ще имат достъп до стадионите, на които се играят мачовете. Няма да има деца, които да подават аварийните топки. Те ще бъдат сложени на няколко места към терена и играчите сами ще ги взимат.

Стаите за ВАР ще бъдат по-големи, с цел да се съблюдава нужната обществена отдалеченост. Камери ще има и в тунелите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР