До Нова година е възможно да има забавяния на полетите,

...
До Нова година е възможно да има забавяния на полетите,
Коментари Харесай

Голям проблем в UK! Какво става на Острова

До Нова година е допустимо да има забавяния на полетите, предизвестяват от английските летища. Причината е  почналата през днешния ден стачка на чиновниците от паспортния надзор, съобщи Ройтерс. Въпреки това летище " Хийтроу " не заяви за огромни разстройства в работата си.

Профсъюзът на публичните и комерсиалните услуги (PCS) съобщи, че се чака в митингите да се включат над 1000 държавни чиновници от граничните сили.Великобритания е обхваната от най-голямата вълна от протестни дейности от десетилетия насам, откакто по-рано стачки оповестиха и медицинските сестри, парамедиците, както и служащите в железопътния и пощенския бранш.
-->
Недоволството е обвързвано със заплатите и изискванията на труд, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Граничните служби се извиниха на пасажерите за породените неудобства и споделиха, че ще работят с сътрудниците си от транспортния отрасъл, с цел да поддържат потока на пасажери и артикули. 

Най-натовареното английско летище " Хийтроу " заяви за " минимални опашки " в залите за идващи пасажери.  " Гетуик " - второто най-натоварено летище в страната - съобщи, че от през днешния ден до края на годината хората би трябвало да се приготвят за по-дълго очакване за обработка на паспортите им. Въпреки че се чакат известни разстройства, към този момент полетите се извършват.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР