До неотдавна, да бъдеш моден дизайнер означаваше да създаваш дрехи

...
До неотдавна, да бъдеш моден дизайнер означаваше да създаваш дрехи
Коментари Харесай

GRAZIA се променя, момичета!

До наскоро, да бъдеш фешън дизайнер означаваше да създаваш облекла и трендове. Днес, това към този момент е немислимо. Представата за „ фешън дизайнер “ налеч надвишава тази формула. Да си дизайнер към този момент значи да провокираш, да изненадваш и да преобръщаш света, в случай че е належащо. Работата на стилните списания, единствено до преди няколко години, бе сходна. Да разгласяват публикации и красиви фотоси и да обрисуват трендовете, които движат света на модата. От брой на брой, всякога. Досега.

Правенето на фешън списание, тъкмо както и правенето на мода, към този момент е изненадващо, провокиращо и обновяващо се, в естетика със света (големият, същински свят), който не стопира да се трансформира.

Затова и GRAZIA се трансформира, девойки!

С обновената онлайн версия на изданието публикациите към този момент са повече. Съдържанието е доста по-богато, изображенията са по-пламенни и по-красиви, а думите - по-дълбоки. Онлайн версията на международното фешън списание резервира модела на принт изданието. Концепцията на graziaonline.bg  към момента е да стои покрай света на модата и да дава естрада на тези (известни или анонимни) персони, които го трансформират, прекатурват и раздрусват. GRAZIA към момента ги съпровожда в тези им инициативи. Но дружно с това, уголемява хоризонтите до безспир и се пробва да показа цялостният набор от благоприятни условия, които пораждат от непрекъснато изменящия се свят.

На www.graziaonline.bg има изявленията, репортажи и горещи истории. Има фешън трендове, истински хрумвания за жанр и потребни препоръки за хубост. Има нови, отдадени на родителството и свободното време, на новите технологии, на новите връзки.

И несъмнено, има всичко, което прави интернационалния бранд GRAZIA разпознаваем – оня микс от мода, просвета и начин на живот, които изненадват, предизвикат и разкриват всички благоприятни условия на света! 

Новият брой на списание GRAZIA e на пазара след 20 май.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР