До неделя, 03 септември, всеки може да допълни уредите у

...
До неделя, 03 септември, всеки може да допълни уредите у
Коментари Харесай

Kaufland намалява цените на над 600 продукта

До неделя, 03 септември, всеки може да добави уредите вкъщи с оферти от разнородни кухненски помощници от марките на Kaufland.

От през днешния ден в границите на две седмици - до 10 септември, Kaufland предлага богата гама от почистващи препарати и артикули за бита за всяко домакинство. Различни марки обезмаслители, препарати за под, течни сапуни, абразиви, чували за боклук, препарати за съдове, таблетки за съдомиялна, прахосмукачки, перилни препарати и доста други ще бъдат потребни за есенно разчистване.

За подготовката на учениците Kaufland предлага атрактивни и преференциални оферти като раници, цветни моливи, темперни или пастелни бои, безжична мишка, несесери и други.

Всички оферти могат да бъдат прегледани на:

 

За Kaufland България

 

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Сподели:

Още от Разкрития

 Сигнал до Национална агенция за приходите: Пере ли милиони аптекарският необут Васил Маджаров? Вижте схемата с аптеки „ 36.6 “ (ПЪРВА ЧАСТ)

Сигнал до Национална агенция за приходите: Пере ли милиони аптекарският необут Васил Маджаров? Вижте схемата с аптеки „ 36.6 “ (ПЪРВА ЧАСТ)

28 авг 18:38 0 791  Кметът на “Красно село ” Румен Русев от “Атака ” ли стои зад скандалния план за застрояване на Горубляне?

Кметът на “Красно село ” Румен Русев от “Атака ” ли стои зад скандалния план за застрояване на Горубляне?

28 авг 16:39 0 427  Гъзарът с поршето от жълтите павета Георги Фиков - наследник на авто необут

Гъзарът с поршето от жълтите павета Георги Фиков - наследник на авто необут

28 авг 12:08 1 1848
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР