До настъпването на пролетта не остава много, така че е

...
До настъпването на пролетта не остава много, така че е
Коментари Харесай

Топ 5 тенденции в облеклото за пролетта

До настъпването на пролетта не остава доста, тъй че е време да помислите по какъв начин да актуализирате дрешника си, като вземете поради трендовете.

На мода ще бъдат ярки палта, универсални анораци и карирани детайли, написа

Топ 5 пролетни трендове в облеклото за 2022 година

Край на минимализма! Дизайнерите оферират да експериментирате с материи, цветове и текстури.

Кожени якета

Време е да оставите настрани меките кожени якета и да дадете желание на грубите, дръзки, износени якета. На стилните ревюта те се комбинират с подобаващи кожени поли, мрежести мини поли и сантиментален топ. Пролетната визия може да се състои напълно от кожени облекла или разредена с деликатни текстури, като дантела и коприна.

Палто

Снимка: goodfon.ru

На мода ще бъдат ярки цветове, които наподобяват хармонично в строга класическа кройка. За пролетта дизайнерите предлагат да изберете палто от синьо, зелено, алено, лилаво или наситено синьо. И с цел да не се окаже прекомерно блестящо изображението, може да се балансира благодарение на неутрални дънки в спокоен колорит, сбит шал и чанта.

Анорак

Според стилните трендове това е едно от най-горещите неща за пролетта на 2022 година А аноракът към момента не е изцяло състезателен. Стилистите оферират да го съчетаете с бяла рокля и мини пола или да го носите като рокля. Дългите елементарни модели без гръмък фон са идеални за всекидневно носене. В същото време модерният розов или зелен анорак се смята за най-модерен.

Мини поли

Моделите с извънредно къси поли ще са на върха на известността тази пролет. Най-добре е да изберете къси поли А-силует, които са по-универсални. Експертите предлагат да разгледате модели, направени от плътни структурирани тъкани, които държат добре формата си. Можете да допълните мини полата с ботуши, жокейски ботуши и блуза от струяща материя.

Кариран принт

Сака, панталони, рокли, палта, блузи могат да бъдат карирани – каквото и да е, тъй като напролет на 2022 година този принт ще бъде една от основните трендове. Малките карета в безпристрастен цвят са лесни за съчетание с други модели и се вписват във всяка ежедневна визия, написа profile.ru. Можете да го допълвате с райета, флорални или геометрични щампи, както и облекла на точки.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР