До момента всичко по календар, за нашите състезания, източно-европейски и

...
До момента всичко по календар, за нашите състезания, източно-европейски и
Коментари Харесай

Мартин Чой: На 4 май пистата в Серес отваря врати

" До момента всичко по календар, за нашите надпревари, източно-европейски и балканския шампионат си остава. Има едно съревнование пренасочено от 24 март за месец ноември. Нито една от федерациите не е отказала съревнование. Днес приказвах с сътрудниците на пистата в Гърция, те отварят на 4 май. В началото ще се позволяват стеснен брой гости – по 20 души.

Другата информация е, че от 1 юни в южната ни съседка отварят публично заведенията за хранене и хотелите и затова тогава и пистата ще отвори в цялостен размер. Вече се водят договаряния с гръцката федерация да се възобновят шампионатите “ това показа Мартин Чой на своите последователи. Днес най-хубавият ни играч по мотоциклетизъм на писта се срещна с тях и дава отговор на въпросите им онлайн в обществените мрежи.

" Другата вест – имам много другари в Чехия, много дълго време мой съотборник беше Лукаш Пешек, той ми сподели, че са отворили Словакия кръг. Тя към този момент работи. Лека, по-лека пистите стартират да отварят. Вижда се светлина в тунела. Пожелавам на мен и на всички сътрудници скоро да се върнем на пистата. Това е нещо, което ужасно доста ни липсва. Искам като цяло всички хора да се върнат към естествен метод на живот. Мисля, че много време всички прекарахме в изолираност и това стартира да ни тежи ", добави Чой.

БНР
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР