До момента няма отменени резервации от украински и руски туристи

...
До момента няма отменени резервации от украински и руски туристи
Коментари Харесай

Няма отменени резервации от украински и руски туристи

До момента няма анулирани резервации от украински и съветски туристи за идния летен сезон. Това сподели в Бургас зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева във връзка усложняващата се конюнктура в Украйна. 

Това удостоверява и туроператорът Павлина Русева от сдружението „ Обединение „ Бъдеще за туризма “.

" Няма към момента отлив на туристи, само че резервациите са стопирани сега. Следващите няколко седмици ще бъдат сериозни по отношение на решенията, които ще се вземат. "

Очакваме засилен трафик от интернационален туризъм това лято, съобщи изп.-директор на компанията концесионер на двете морски летища в Бургас и Варна Франк Кванте.

" Виждаме съществени поръчки от Англия и Ирландия. Виждаме сериозен капацитет и интерес от Полша, Чехия и този регион (Централно Европейския), както и от Германия и от Австрия. "

По данни на бургаското летище първите задгранични туристи по Южното Черноморие се чакат на 4-ти април - два месеца по-рано спрямо предходната година.

И това лято ще разчитаме доста на българските туристи. Това демонстрират и данните за зимния сезон, сподели зам.-министъра на туризма Ирена Георгиева:

" До началото на месец февруари имаме към 700 хиляди туристи за сезона. 500 хиляди от тях са българи. "

В Бургас се организира огромен туристически конгрес в поддръжка на авиосектора и туристическия отрасъл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР