До момента единственият човек, който е заявил, че ще се

...
До момента единственият човек, който е заявил, че ще се
Коментари Харесай

Георги Свиленски вдигна завесата кой може да е следващият председател на БСП за България

" До момента единственият човек, който е декларирал, че ще се кандидатира за ръководител на " Българска социалистическа партия за България " е госпожа Нинова. Тя показа едни положителни резултати. Загубата си е загуба. Когато се изгубят избори, оставката е разумна, тъй като би трябвало отначало да се завоюва доверието на тези, които са избрали някого. 

Мая Манолова, откакто стана омбудсман, беше деполитизирана и напусна партията. Ще би трябвало да се обмисли, не се е случвало до в този момент деполитизирана персона да се кандидатира за водач на партия. "

Така разяснява идващия лидер на партията председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " в оставка Георги Свиленски в предаването " Плюс -минус " по Нова тв. 

``
реклама

" Всеки има право на оценки след изборите. Българска социалистическа партия организира над 700 срещи - добра акция, ясно визия за Европа и България. 

Обвиненията са, тъй като казвахме истината. Българска социалистическа партия беше в неравностойно състояние - с ГЕРБ е цялата държавна администрация, медийната мощност, Борисов раздаде над 300 млн, през днешния ден 20 милиона.

Имаме повече прогрес от предходните европейски избори. Всеки един е съдействал, всеки от тези кандидадити. 

Парламентарната група беше напуснала Народното събрание. Българският парламент беше неплатежоспособен, идеята машинно глрасуване беше провалена. 
Предстоят значими локални избори. Българска социалистическа партия не може да си разреши да ги загуби.

Няма да се извинявам с външни фактори, притеснителното е ниската изборна интензивност - 4 млн негласуващи. Това е знак за всяка една партия. Значи нещо ние сме създали. Това е проблем на страната. 
Никой не би могъл да се усеща удовлетворен от загубата в личната си партия. 

Задачата на Българска социалистическа партия е да свалим ГЕРБ от ръководството и няма друга партия, която да се оправи с тази задача. 

Моята оставка е подадена. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР