До месец ноември 2022 г. съпоставено с периода на 2021

...
До месец ноември 2022 г. съпоставено с периода на 2021
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕ: МВР удря мафията със спецакции

" До месец ноември 2022 година съпоставено с интервала на 2021 година престъпността в страната е повишена с 2,2%. Нараснали са закононарушенията, свързани със шофиране след приложимост на алкохол и наркотични субстанции ", съобщи в Народно събрание служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев по отношение на присъединяване на чиновници на Министерство на вътрешните работи в трафик на мигранти през територията на България.

„ Идентифицирали сме проблематичните сфери и сме си сложили за цел да се борим по-бързо: телефонните измами, каналджийството, автокражбите. Предстоят огромни полицейски акции по противопоставяне на автокражбите и трафика с мигранти идната седмица. Едната акция ще е взаимна с управляващите в Турция “, сподели министърът.

Направихме всичко належащо, с цел да осигурим защитата по границата и случаите на нелегално прекосяване понижиха фрапантно. Започналите дисциплинарни инспекции са образец по какъв начин не се пази никой в Министерство на вътрешните работи, който нарушава закона. Всеки в Министерство на вътрешните работи знае, че всеки, който извършва отговорностите си ще е награждаван, а който нарушава закона – ще бъде глобен “, изясни Демерджиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР