До края на октомври най-големият търговски център във Варна е

...
До края на октомври най-големият търговски център във Варна е
Коментари Харесай

Само до 30 октомври в Grand Mall – над 120 награди от „Игрите на есента“, безплатна бира и гурме


До края на октомври най-големият търговски център във Варна е хазаин на – ревю за храни, вино и бира.

Продължават „ Игрите на есента “ с над 120 награди от участници и производители, а огромните облаги са 2 екскурзии в чужбина, обезпечени от Grand Mall.

Шеф Филип Спасов провокира варненци с усетите на есента на щанда на фермата „ Шопар, бик и щука “ и „ Лозето “.



До края на октомври в Grand Mall продължава – ревю за храна, вино и бира. Всички заведения за хранене са част от есенното угощение на сетивата. Партньори на най-големия търговски център в организацията на самобитния рог на изобилието във Варна са „ BulMag “ и „ Hеineken ”. В есенния церемониал на изобилието се показват с най-хубавото от своята продукция бутиковите мазета „ Сала “, „ Варна “, „ Белоградец “, „ Старо Оряхово “, „ Лозето “. Специални щандове на ет. 2 имат и супермаркет „ BulMag “, млечни и месни артикули „ Добротица “ и фермата за еко месни артикули „ Шопар, бик и щука “. Всеки ден има дегустации на вино, сирена и месни деликатеси.

 Безплатна бира радва всички гости, създали покупка от заведенията за хранене и заведенията за хранене в комерсиалния център, както и от краткотрайните щандове и магазин „ BulMag “. В щастливите часове от 12:00 до 13:00 и от 18:00 до 19:00 за тях се лее безвъзмездна бира „ Hеineken ”.



Масово е присъединяване на варненци в „ Игрите на есента “ с над 120 награди от показаните на търговци и производители. Големите облаги са екскурзии в чужбина, обезпечени от Grand Mall.

Маркетинг мениджърът на комерсиалния център Цветелина Енчева изяснява концепцията и разпоредбите на играта: „ С тази игра желаеме да дадем опция на най-широк кръг варненци и посетители на града да споделят настроението на насладата от изобилието по време на фестивала „ Есен в мола “. Подготвили сме няколко стойностни огромни награди - екскурзия до Истанбул за двама и екскурзия до Виена за двама, обезпечени от Grand Mall, едноседмична отмора за двама в хотел „ Естрея Резиденс “ в курорта Св. св. Константин и Елена през лято 2021, два SPA уикенда за двама в хотел „ Естрея Резиденс “ в курорта Св. св. Константин и Елена до края на 2021 година Участието в „ Игрите на есента “ е доста елементарно. Всеки пълновръстен има шанса да завоюва, в случай че направи покупка от комерсиалните обекти на територията на комерсиалния център, участващи в играта. Това са всички заведения за хранене, заведения за хранене и кафенета в комерсиалния център; супермаркет „ BulMag “, фирмен магазин „ Добротица “, щанд за мед „ Пчелин Шерба “, както и всички краткотрайни щандове за вино, месни деликатеси, млечни и други хранителни артикули, ситуирани на ет. 2. Единственото, което е е належащо, е да дойдете в мола, да пазарувате и да запазите касовата записка. Потърсете плик-талоните за играта в разположените в мола пунктове, сложете касовия бон в плика и попълнете деликатно всички полета в талона, с цел да бъдат действителни вашите талони. Остава единствено да пуснете талоните си в кутията с надпис „ Играй и завоюва в мола “ и да видите дали печелите. Пожелаваме ви прелестни есенни дни и шанс! “



Атрактивен участник във е екстравагантният началник готвач Филип Спасов, който основава пред очите на посетителите на фестивала „ Есен в мола “ своите авторски бургери и сандвичи, „ калмари “ от шкембе и шедьовъра телешко, готвено 36 часа с 36 подправки. Специално за нашите читатели той споделя и гурме рецепта с тиква.

 Шеф Филип Спасов споделя усещанията си от предизвикването да взе участие във фестивала на изобилието: „ От „ Шопар, бик и щука “ – фермата, която се намира до язовир Цонево, ме поканиха да създадем вкусна колаборация, с цел да схванат хората, че уличната храна може да бъде в поддръжка на обществото и на дребните производители. Всички артикули ние ги вземаме от дребни производители, всичко - от краставиците до яйцата в майонезата. Подкрепяме фамилни варненски производители, отдалечени на не повече от 40 км от града. Целта е да използваме малко повече артикули, от които хората всекидневно странят – език, саздърма, шкембе – неща, които хората не знаят по какъв начин да си ги сготвят и по тази причина мислят, че не ги харесват. Аз им споделям – вземете сандвича с език и саздърма, изяжте го, а в случай че не ви хареса, няма да го плащате. Оказва се, че доста им харесва. Нашата концепцията е да предложим в Grand Mall нещо друго. Хубаво е да се посети молът в този момент, тъй като има доста забавни усети, дано да дойдат хората, да пробват нещо друго, това е късмет. Само до 30 октомври ще бъдем в Grand Mall, тук атмосферата в тези дни е доста стимулираща - декорацията основава страховит есенен уют, а да се сътвори уют в мол е доста мъчно. Но в този момент го има – същинска златна есен. Ако желаете да опитате нещо друго, пробвайте сандвич с език и саздърма. За по-екстравагантните има нещо като пържени калмари – само че те са от шкембе. А дърпаното телешко е огромно достижение за нас – то е готвено 36 часа с 36 разнообразни подправки. Съветът ми към хората е да дойдат, да хапнат – да опитат, и да вземат по нещо и за у дома. Могат и да си готвят у дома с хрумвания от нас и с фермерски артикули, които в този момент се оферират в мола. “

 Кино „ Arena “ също се включва във фестивала с неделна промоция. Всяка неделя през октомври феновете ще могат да гледат на цена от 7 лева за билет всеки филм, без ограничаване от това дали е 2D, 3D или специфичен формат.

Още вкусни детайлности за „ Есен в мола “ открийте на уеб страницата и във Facebook страницата . Харесайте страницата, с цел да научавате първи за новите акции и промоции.



*публикация
--> --> --> -->

Последни вести <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР