До края на март теренът на мястото на бившия ресторант

...
До края на март теренът на мястото на бившия ресторант
Коментари Харесай

Започва изграждането на нова детска площадка в район „Централен“

До края на март теренът на мястото на някогашния ресторант „ Захарно петле “ на ул. „ Никола Петков “ ще се трансформира в място за игра и отдих. Кметът Георги Стаменов, строителят и специалисти от администрацията набелязаха и дейностите, които предстоят идващите седмици. Общата повърхност от 300 кв. м в подножието на Бунарджика ще се работи на два стадия. През първия ще бъде направена детска площадка за деца до 12 години, дружно с ъгъл за отдих.
„ Предвиждаме още до площадката да има самостоятелен фитнес, където е належащо ще се затреви и озелени, само че едвам когато сътрудниците създадат профилактика на растителността. Ще бъде построено и осветяване, ще се възобнови настилката и оградата “, разяснява Стаменов и добавя, че за втория стадий, който се планува през втората половина на 2024, на терена ще се построи и още едно детско оборудване за деца до 3 години и по-голям ъгъл за отдих с беседка и пейки.
С построяването на следващата площадка за деца и отдих кметът Георги Стаменов следва дългогодишните си планове да има повече споделени места за жителите в непосредствена непосредственост до домовете им.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР