До края на годината се очаква да бъде подписан договорът

...
До края на годината се очаква да бъде подписан договорът
Коментари Харесай

До края на годината ще се подпише договор за два нови кораба за ВМС

До края на годината се чака да бъде подписан договорът за два нови модулни кораба за Военноморските сили, а при започване на идната - и за 150 бронирани машини за пехотата. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов, който откри началото на новата образователна година във Военната академия " Георги С. Раковски ". Въпреки оповестените състезания за 500 свободни места, в армията не доближават близо 5000 бойци.

Три компании са подали предложения за присъединяване в състезанието за два нови кораба за Военноморски сили, разгласи военният министър Красимир Каракачанов. Цената е над 900 млн. лева
Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Към този миг е заложено условието най-малко един от двата кораба да бъде издигнат в България, най-малко един от двата кораба.
Предстои да бъде определена оферта и за 150 нови бронирани машини за 1,5 милиарда лева
Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Те ще бъдат сглобявани в България. Дали участниците ще изберат едно или друго дружество, било " Хан Крум " в Търговище, което е в системата на " Терем ", или ще изберат " Ивайло " във Велико Търново, това не мога да Ви кажа, само че това е наложително условие.
Договорът с американците за нови Ф-16 се извършва.

Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Този месец чакаме да дойдат американските експерти, с цел да стартира оглеждане на инфраструктурата и анализите, оценките и планът, който ще се прави.
От общо осем щурмови самолети Су-25, които поетапно ще отпътуват за Беларус за ремонт, първият към този момент се ремонтира.

След доставката на първия аероплан от Беларус, 10 месеца по-късно би трябвало да се върне първият ремонтиран аероплан и по този начин в границите на всеки месец по един, разгласи военният министър. Целта - да не бъде приземена щурмовата авиация.

В армията към момента липсват 5000 бойци.

Ген. Андрей Боцев, нач. на защитата: В момента също текат състезания за към 500 индивида, подготвили сме разбор и от септември месец също ще пуснем конкурс за избраните квоти, които имаме, с цел да можем да назначим колкото се може повече.
Министърът, началникът на защитата и висшият генералитет откриха новата образователна година във Военната академия.

 Откриха новата образователна година във Военната академия Откриха новата образователна година във Военната академия
До края на годината се чака да бъде подписан договорът за два нови модулни кораба за Военноморските сили, съобщи министърът на защитата Красимир Кар...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР