До колко сънищата ни носят реална информация? Трябва ли човек

...
До колко сънищата ни носят реална информация? Трябва ли човек
Коментари Харесай

Луната определя вида на сънищата

До какъв брой сънищата ни носят действителна информация? Трябва ли човек да има специфични способности, с цел да сънува оракулски сънища?

Повечето хора са забелязали, че по някакъв тайнствен метод сънищата им се сбъдват. Точната интерпретация на съответни елементи от съня може да е ключът към мистерията на бъдещето.

Повечето откриватели считат, че Луната дава отговор за достоверността на нашите сънища. Фазите на Луната – пълнолуние, новолуние, растяща и намаляваща Луна, могат да разгадаят дали съновидението ще се сбъдне.

 Пълнолуние

За да разтълкуваме най-правилно дали сънят е бил оракулски или не, би трябвало да се съобразим с лунния календар.

Сънища при пълнолуние

Тези сънища се отнасят до прочувствения живот на хората. Сънищата при пълнолуние демонстрират обстановките, за който даден човек отделя най-вече сила. При пълнолуние не се сънуват оракулски сънища. В тази фаза на Луната се отключват най-дълбоките страхове и паники на човек.

Сънища при новолуние

При новолуние се появяват сънища, които носят натрапчиви мисли. Тези сънища демонстрират за кои проблеми сме не запомнили и на какво не сме обръщали внимание напоследък. Когато човек сънува във етапа на новолуние, пред него се разкриват наболелите проблеми, които незабавно би трябвало да се решат.

 Сънища

Сънища при растяща Луна

Сънищата при растяща Луна постоянно са оракулски. Те разкриват новостите, които предстоят. Тези сънища са вдъхновяващи и са с друго наличие. Могат да бъдат битови, фантастични и необикновено действителни. Сънищата се отличават с логически и завладяващ сюжет.

Приема се, че при растяща Луна се ускорява интуицията на човек.

Анализирането на съответните детайли от съня демонстрира защо събитие би трябвало да се подготвим – нова обич, ново запознанство, другарство или покупка.

Емоциите, които изпитвате, до момента в който сънувате, могат да насочат към нужните дейности в бъдеще. Много е значимо сюжетът и всеки подробност да бъде запомнен, с цел да се разгадае най-точно сънят.

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата в този интервал насочват към предишното и са по-скоро сънища–равносметки. Тези сънища показват какво сте изгубили и от какво сте съумели да се възползвате в предишното си. Ако сънувате неприятни и тревожни сънища, това е знак, че сте превъзмогнали бедите и проблемите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР