До идването на линейката тя все още дишала. Не са

...
До идването на линейката тя все още дишала. Не са
Коментари Харесай

Черен Ден В Бургаско! Мистериозна Смърт Застигна Трима!

До идването на колата за спешна помощ тя към момента дишала. Не са установени следи от принуждение по тялото ѝ. Тялото на Олга е откарано за аутопсия.

В 09:15 часа сутринта в ОД на Министерство на вътрешните работи дошъл сигнал за открит мъртвец на мъж на 8-я етаж в блок 27, вход 4, в жк. „ Славейков “. Трупът на индивида е бил прострян по тил до металната стълба, водеща към таванското помещение. До него имало метла и зимна шапка – липсвали документи за идентичност. Установено било, че това е тялото на Петко П., който е живеел в същия вход, само че в апартамент на 3-я етаж. Бил на 82 години, само че съседите му го познават като здрав и деятелен човек. Бил уединен, не поддържал контакти с роднините си. Същата заран станал рано, с цел да чисти таванското помещение. Възможно е да е сполетян от солиден инфаркт. Причините за гибелта му са в развой на изясняване.

Днес сътрудниците на един от най-хубавите чиновници на „ ЛУКОЙЛ – Нефтохим “ са потънали в тъга от вестта, че него към този момент го няма. В събота 51-годишният Георги Г. не се явил на работа в рафинерията. Телефонът му давал свободно. Около 16 часа в събота чиновници на Министерство на вътрешните работи и негови сътрудници, разрушили входната врата на жилището му в блок 45 в жк. „ Славейков “, където служителят живеел чартърен. Заварили го седнал на дивана си в хола, пред работещ тв приемник. Издъхнал евентуално, без да разбере, че умира.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР