До екипа на GlasNews.bg достигнаха клипове с окървавен мъж. На

...
До екипа на GlasNews.bg достигнаха клипове с окървавен мъж. На
Коментари Харесай

Кръв се лее в Глогово! Пребиха зверски наш боксьор СНИМКИ

До екипа на GlasNews.bg доближиха клипове с оцапан с кръв мъж. На фрагментите се вижда по какъв начин главата на индивида е цялата в кръв.

Оказа се, че свиреп пребитият мъж е Младен Манев-Нинджата, който беше считан за един от най-големите гении в българския бокс. Преди 12 години той завоюва бронзов орден от Европейското състезание и беше доста покрай класиране на Летните олимпийски игри в Лондон 2012. Преди известно време неприятности отвън кръга пратиха Манев зад решетките.

На 16 юли животът му минава като на лента

Екипът на GlasNews.bg се свърза с Манев, с цел да опише повече за случилото се. Той показа, че неприятният случай се е случил, до момента в който чествали бал в с. Глогово, било е към 00:30 - 01:00 часа, когато са го нападнали проведено и изненадващо за самия него. Грозните подиуми се разиграли пред десетки очевидци. След удар Манев паднал в близката река дружно с първия, който го е нападнал, по думите му това е Румен Алдинов.

Сред останалите, които нанасят жестоки удари над 33-годишния Младен са и Севдалин Алдинов, който е брат на Румен, както и Рамбо от Галата, само че женен в Глогово.

От кошмарното нахлуване Младен изпада в безсъзнание, само че посочените за побойници траяли да го замерят с огромни камъни. Не след дълго от главата му стартира да блика съществено количество кръв - това се вижда и на фрагментите, с които разполагаме.

" Брат ми, Маньо Манев, също беше там, само че нямаше какво да направи. Той също е очевидец. Не знам по какъв начин оцелях - Бог ме избави! ", приказва първо пред GlasNews.bg Младен Манев.



Седмица по-рано още веднъж го атакуват

" Преди седмица, беше следобяд, още веднъж ме нападнаха, още веднъж същите тези хора. Това се случи на обществено място в село Български извор, имаше Народни битки тогава. Удряха ме с секира. Имам шевове на главата. В момента съм си у дома, тъй като се тормозя да не ми се случи нещо още веднъж. "

Младен Манев е пуснал тъжби до прокуратурата и се надява причинителите на побоя да си получат заслуженото. " Все още имам вяра в системата и в правораздаването. Благодаря на Бог, че ме държи жив. ", съобщи той.

Манев споделя още, че няма пояснение за какво е бил атакуван по този нечовечен метод.

От етични съображения не публикуваме видео от екшъна, разиграл се в Глогово.

От GlasNews.bg сме подготвени да дадем право на отговор и на останалите лица, забъркани в побоя.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР