До два-три дни държавата излиза с решение за безводието в

...
До два-три дни държавата излиза с решение за безводието в
Коментари Харесай

Караниколов обеща до дни решение на кризата в Перник

До два-три дни страната излиза с решение за безводието в Перник. Това стана ясно от коментара на икономическия министър Емил Караниколов. За рецесията той е оптимист и счита, че от този случай ще произлязат положителни решения . Не може толкоз време да не се търсят решения в този бранш, безапелационен е министърът на стопанската система. 30 години сме се въртели в един обаян кръг, отсече Емил Караниколов.

За напрежението в " Стомана " - Перник той разясни, че е в непрекъснат контакт с шефовете на предприятието . В момента те нямат витална потребност от това количество вода, акцентира министърът. Когато имат потребност, няколко дни авансово щели да слагат въпроса за разискване. Нека не сътворяваме напрежение в Перник с изключение на с водата и че ще има съкращения , прикани Караниколов. Оказва се, ще " Стомана " -Перник има лични водоизточници, само че дебитът е доста дребен.

Основен приоритет ни е обезпечаването на вода за Перник и се надявам, че до два-три дни държавното управление ще излезе с съответно предложение, разгласи той.

По тематиката за номинацията на Емил Димитров - Ревизоро министърът счита, че той е фигура, която ще се оправи със дилемите. Ресорът е доста тежък и му би трябвало подобен човек, сподели Караниколов. Самият той имал прелестни връзки с Нено Димов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР