До дни ще стартира реконструкцията на рибарското пристанище в Несебър.

...
До дни ще стартира реконструкцията на рибарското пристанище в Несебър.
Коментари Харесай

Започва реконструкцията на порта в Несебър, средствата са осигурени |

До дни ще започва реконструкцията на рибарското пристанище в Несебър. Средствата за огромната рационализация са обезпечени като безплатна финансова помощ по Програмата за морско дело и риболовство.

Новината заяви претендентът за депутат от ГЕРБ Димитър Бойчев, който от години съставлява района в Народното събрание.

С осъществяване на плана ще се реализира усъвършенстване на потенциала на пристанището, ще се обезпечи възстановяване на изискванията за улов, разтоварване и първа продажба на риба. Инвестицията ще сътвори предпазена акватория за безвредно акостиране на риболовен лодки и кораби. Така действително ще се обезпечат съответни условия за реализиране на риболовна активност. 

Проектът планува и построяването на многофункционален обект с пазар за преди малко извадена риба. Ще бъдат ситуирани преместваеми обекти и кран за елементарно разтоварване на улова. 

На пристанището ще действат хладилни камери, ледогенератор за люспест лед, склад за амбалаж и инвентар, както и щандове за продажба на риба със слънцезащитни уреди към тях. С реализирането на плана ще се увеличи и енергийната успеваемост на врата. Модернизацията на оборудването ще усъвършенства сигурността и изискванията на труд. 

Парламентарни избори 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР