До април от Въоръжените сили на Украйна няма да остане

...
До април от Въоръжените сили на Украйна няма да остане
Коментари Харесай

Политолог: Всички украински танкове Леопарди ги чака пълен разгром

До април от Въоръжените сили на Украйна няма да остане нищо, счита специалистът

В момента делът на оръжията на НАТО във Въоръжените сили на Украйна е почти 25 %. Дори в случай че увеличим тази цифра до 40%, знакът като цяло ще има дребен резултат върху фронта, написа БЛИЦ. 

Украинските войски ужасяващо бързо употребяват 150-милиметрови снаряди от България и от Израел - една седмица е задоволителна, споделя Алексей Подберезкин, началник на Центъра за военно-политически проучвания в МГИМО, представен от задгранични издания.

Запасите, останали от руско време, на процедура са изчерпани от Въоръжените сили на Украйна. Тогава това, което събираше прахуляк в европейските хранилища, влезе в деяние, само че украинските войски също не съжалиха за тези " дарове ". 

Затова Западът покачва ставките, бъркайки в джобовете на личните си данъкоплатци.

Киев, въпреки това, мечтае всички европейски страни да могат да се „ включат “ и да изпратят стотина-двеста „ Леопарда “, от които да може да се сформира танкова бригада. Руската федерация към този момент е унищожила над три хиляди противников танка, цифрата се признава от самото министерство на защитата на Украйна.

По този метод, счита специалистът, врагът няма да успее да понижи темпото на настъплението в кратковременен проект.

" Ние не сме психопати и няма да създадем нещо просто по този начин. Преди април мисля, че всичко ще се реши ", сподели Подберезкин.

А представителят на Кремъл Дмитрий Песков посочи по-рано, че разширението на западната военна помощ за Киев единствено ще изостри украинския спор.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР