До 19 градуса утре, обещават синоптицитеПрез нощта ще бъде предимно

...
До 19 градуса утре, обещават синоптицитеПрез нощта ще бъде предимно
Коментари Харесай

До 19 градуса утре, обещават синоптиците

До 19 градуса на следващия ден, дават обещание синоптиците

През нощта ще бъде най-вече ясно. Ще духа слаб до сдържан северозападен, в източните региони северен вятър, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще бъдат най-вече сред 0° и 5°, в София 1°-2°.

Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни в Източна България и тук-там там ще превали дъжд. Ще духа сдържан до мощен северозападен, в Източна България северен вятър и с него в страната ще нахлуе по-студен въздух. Максималните температури ще бъдат от 11°-12°, в североизточните региони до 19° в крайните югозападни, в София към 14°. Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от междинното за март. През деня ще се задържи съвсем без смяна, съобщи през днешния ден.бг.

Над Черноморието ще духа сдържан до мощен северен вятър. От север на юг облачността краткотрайно ще се усили и на доста места ще превали дъжд. Максимални температури на въздуха сред 8° и 11°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд и вечерта ще има краткотрайни нараствания на облачността, основно над Стара планина и масивите от Югоизточна България. На обособени места ще превали слаб дъжд, над към 1700 метра - слаб сняг. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метра - към минус 1°.

През нощта против събота вятърът ще отслабне, в западната половина от страната и ще стихне; утринните температури едва ще се намалят. Облачността ще намалее и през почивните дни ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е със западна съставния елемент, ще бъде слаб и ще се затопли; оптималните температури в неделя ще са сред 17° и 22°, по-ниски ще остават по Черноморието. Привечер в неделя от югозапад ще се появи висока облачност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР