До 17:00 часа днес, 15 април, не е имало желаещи

...
До 17:00 часа днес, 15 април, не е имало желаещи
Коментари Харесай

Нито една политическа сила не подаде документи в ЦИК в първия ден от регистрацията за предстоящите избори

До 17:00 часа през днешния ден, 15 април, не е имало искащи да подадат документи, с цел да се записват в Централната изборна комисия за присъединяване в идните избори „ две в едно “ на 9 юни, оповестиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Централната изборна комисия (ЦИК).

От през днешния ден ЦИК стартира да приема документи на партии и обединения за изборите за членове на Европейския парламент от България и за народни представители. Крайният период за подаване на заявки е до 17:00 часа на 24 април. Документи се одобряват всеки работен ден от 9:30 ч. до 17:00 ч. в постройката на Народното събрание, пл. „ Княз Александър І “ № 1, във фоайето, вход „ Ларго “. 

Днес със свои решения ЦИК дефинира броя на мандатите в 31 многомандатни изборни региони и избра слогана на разяснителната си акция - " Избираме дружно ".

Утре - 16 април, от 14:00 часа ще се състои първият постоянен брифинг на Централната изборна комисия по отношение на подготовката и произвеждането на изборите в постройката на Народното събрание. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР