До 16 години и половина години затвор поиска прокуратурата за

...
До 16 години и половина години затвор поиска прокуратурата за
Коментари Харесай

Райфъла и аверите му могат да изгният в затвора

До 16 години и половина години затвор изиска прокуратурата за Атанас Червенков - Райфъла, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Прокуратурата регистрира, че той е с чисто правосъдно минало, татко на малолетни деца, трудово ангажиран до ареста му, само че е основателят на закононарушенията - тенденциозен опит за ликвидиране на своя съперник Аргир Гяуров и палежи на коли на депутата Антоний Йорданов. По-малка присъда би била псевдо демократизъм, съгласно прокурор Албена Георгиева.

Разбита присъдата, поискана от прокуратурата наподобява по този начин - 11 години отнемане от независимост поради поръчката за ликвидиране на Гяуров; 8 години за палежите на колите; 1 година за разваленото имущество; 2 години и 6 месеца за притежанието на 575 патрона. За съратниците на Райфъла изиска също присъди отнемане от независимост, като най-висока е тази за Веселин Загорски.

Към настояването на прокуратурата се причисли и юристът на Аргир Гяуров - адв. Радичев, който дефинира Райфъла и съратниците му като " тайфа от градски вид, работила 1 година и въоръжена с ножове и бензин. Водена от човек, считащ се за безотговорен (Червенков - б.а.) ". Пледоариите по делото не престават със отбраната на подсъдимите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР