До 15 октомври гражданите могат да правят предложения кои пътища

...
До 15 октомври гражданите могат да правят предложения кои пътища
Коментари Харесай

АПИ: Гражданите могат да предлагат пътища за ремонт до 15 октомври

До 15 октомври жителите могат да вършат оферти кои пътища да бъдат включени в  инвестиционната стратегия на Агенция „ Пътна инфраструктура “ за 2023 година за настоящ и главен ремонт на сектори от републиканската пътна мрежа – автомагистрали и пътища първи, втори и трети клас, оповестяват от там.

В момента АПИ създава процедура за приоритизиране на дейностите, изпълнявани по републиканската пътна мрежа със средства от държавния бюджет. Целта е да се усъвършенства процесът по обмисляне на дейностите за планиране, строителство и поддържане на пътната мрежа за всяка календарна година.

Гражданите могат да изпращат оферти и сигнали, в това число фотоси и видеоматериали, посредством форма за подаване на оферти за пътища с нужда от ремонтни действия, на имейл адрес: [email protected]. Формата за подаване на оферти е оповестена на интернет страницата на АПИ, в рубриката „ Предложения и сигнали “ – формуляр.

Целта е Агенцията да получи противоположна връзка от жителите за неотложните съгласно тях поправки. Предложенията ще бъдат прегледани от непрекъснато настояща комисия в АПИ, която ще приоритизира окончателните описи с пътищата за ремонт през 2023 година
           
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР