До 11 април всички, които искат да участват, трябва да

...
До 11 април всички, които искат да участват, трябва да
Коментари Харесай

Стартира 11-то издание на студентския конкурс Mлад одитор 2022

До 11 април всички, които желаят да вземат участие, би трябвало да се записват на  
За единадесета поредна година (ВУЗФ) започва влиятелния студентския конкурс " Млад инспектор ". През годините той се потвърди като един от най-успешните спортни формати, събирайки на едно място перспективни студенти от разнообразни университети в България с ползи в областта на одита и счетоводството с потвърдени специалисти в бранша, които да им оказват помощ да се развият професионално сполучливо.

Тази година състезанието ще бъде част от поредицата специфични събития, с които Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) отбелязва своята 20-та годишнина, а още веднъж измежду уредниците са Одиторски сдружения " Ейч Ел Би България " ООД и " Захаринова Нексиа " ООД.

Конкурсът ще премине през три стадия. Първият стадий е регистрацията на участниците, която ще се прави от 10 март до 10 април 2022 година на уеб страницата на надпреварата. Участниците, позволени до втория стадий, ще би трябвало да решат онлайн тест, който ще бъде наличен от 14 април до 9 май, а третата част от надпреварата включва основаването на решение на проблем.

Победителите в “Млад инспектор ” още веднъж ще получат доста и разнообразни награди, измежду които стажове в одиторски сдружения, стипендии за следващо обучение и други.

Право да вземат участие в " Млад инспектор " имат всички студенти и докторанти, учащи се в професионално направление “Икономика ” от всички университети и колежи в България и чужбина, без значение от степента и формата си на образование. До присъединяване в състезанието не се позволяват участници работещи в одиторски сдружения или печелили предишни години състезанието. Конкурсът се организира на български език.

Основни сътрудници на “Млад инспектор ” 2022 са Сметната палата на Република България, Комисия за обществен контрол на записаните инспектори, Институт на дипломираните специалист - счетоводители в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР