ДНСК вади фактите, а не представлява бухалка“, както смята г-н

...
ДНСК вади фактите, а не представлява бухалка“, както смята г-н
Коментари Харесай

Иван Шишков: ГЕРБ не ми вярват, логично е за тях да съм лошият вестоносец


ДНСК вади обстоятелствата, а не съставлява „ бухалка “, както счита господин Нанков

„ Днес разбрах, че ГЕРБ не ми имат вяра. А ние имаме вяра ли на ГЕРБ, откакто на всички ни обещаваха, че автомагистрала „ Хемус “ се строи, а се оказа, че не се строи, единствено е платена? Сега се държат все едно не са били в никакъв случай на власт и доникъде на 2021 година не са живели в тази страна “. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков, оповестиха от министерството.

Според него било разумно да не са удовлетворени от обстоятелствата, които излизат, и той да бил отговорен. Шишков  подсети, че огромна част от главните и настоящи поправки на пътища били възлагани от ГЕРБ през 2020 година до лятото на 2021 година

След това всичко е възлагано от предходния постоянен кабинет. Министърът добави, че ще направи инспекция дали има възлагания в мандата на настоящия длъжностен кабинет.

„ Намирам за разумно за тях неприятният вестоносец да бъда аз ”, разяснява министър Шишков.

Той се учуди, че в този момент ГЕРБ желали самостоятелни експертизи. Обеща, че щял да прави инспекции, където би трябвало „ Всичко, което излиза и ще продължи да излиза като нелегално строителство, е въпрос единствено на обстоятелства, а не на офанзива към политическата партия “, добави той.

„ ДНСК е институцията, която има изключителна роля в стартирането на интерконектора, тя си прави работата и вади обстоятелствата, а не съставлява „ бухалка “, както счита господин Нанков. Фактите не са бухалка. Самото разбиране „ бухалка “ може би отива за устата на някои политици, само че не и на мен, заради тази причина ми е доста мъчно да го разясня “, сподели още в отговор на въпрос министърът.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР