ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожие ще бъдат официално приети за

...
ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожие ще бъдат официално приети за
Коментари Харесай

ТАСС: На 30 септември ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожие ще станат руски

ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожие ще бъдат публично признати за съветски територии на 30 септември. Това оповестил източник от Държавната дума пред ТАСС, заяви " Медуза ".

В същия ден се чака съветският президент Владимир Путин да държи реч пред Федералното заседание. Източник от съветския парламент прецизира, че тогава ще се организира " процедурата за влизане на ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области в състава на Русия ".

Според източници на " Некста ", обръщението на Путин може да прилича словото му след анексирането на Крим. Държавният глава произнесе тирада в Георгиевската зала на Кремъл в наличието на депутати и сенатори, а по-късно подписа споразумение за приемане на територията в Русия.

Източник в Съвета на федерацията сподели на РИА Новости, че на 29 септември камарата може да прегледа " съглашение и закон за влизането на нови субекти в Руската федерация ".

Въпреки че при започване на нашествието Путин увери, че не се възнамерява анексиране на украински територии, от 23 до 27 септември в ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожие се организират референдуми за присъединение към Русия.

Украинските управляващи твърдят, че това няма да повлияе на желанието им да освободят териториите си.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР