Дните на нидерландеца Нейтън Олдър в Левски са преброени, пише

...
Дните на нидерландеца Нейтън Олдър в Левски са преброени, пише
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Левски се разделя с чужденец през януари

Дните на нидерландеца Нейтън Олдър в Левски са преброени, написа в. " Тема спорт ". В клуба не считат да разчитат на него през пролетния полусезон. 20-годишният футболист, който може да бъде употребен като отбранителен халф и в отбрана, бе притеглен през лятото. Идеята бе той да играе за втория отбор в Трета лига и в случай че претърпи положително развиване, да бъде взет в първия. 

Столичани обаче не могат да го употребяват в дубъла поради административни спънки. Така от дъжд на вятър Олдър попада в групата на представителния отбор. От началото на акцията юношата на Утрехт е бил на игрището в 3 мача, като в тях няма записани даже 10 минути. Нейтън дебютира на 16 юли – при домакинския триумф над Спартак Варна с 5:0. Той престоя на терена 5 минути. След това влизаше в добавеното време на 2 срещи – в семейството на ПАОК в Лигата на конференциите и провалянето с 2:3 от Локо Сф. От „ Герена “ към този момент се оглеждат за тим, в който да бъде пратен да се обиграва Олдър, откакто е ясно, че няма по какъв начин да пробие в състава. 

Левски би трябвало да се раздели с още един футболист през зимата. Това е Анте Блажевич. Хърватинът бе притеглен през лятото за заместител на напусналия десен бек Драган Михайлович. Анте обаче не съумя да впечатли по време на подготовката. След това направи груби неточности в първия кръг при загубата с 0:1 от ФК ЦСКА 1948 Сф. Така формалният му дебют му със синята фланелка се оказа и негов бенефис. След срещата Блажевич бе отхвърлен от първия тим. Сините от много време пробват да разтрогнат контракта му, само че се чака това да се случи към края на годината.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР