Дни след злополучното решение на американския оператор AT&T да ребрандира

...
Дни след злополучното решение на американския оператор AT&T да ребрандира
Коментари Харесай

Galaxy S10 E е името на олекотената версия на флагмана на Samsung

Дни след злощастното решение на американския оператор AT&T да ребрандира настоящия си LTE достъп като нещо, наречено 5G E, Samsung също ще се опитва с буквичката, която на процедура значи нещо като „хем е това, хем не съвсем“ – примерно.
Според нов слух, до момента известният като Galaxy S10 Lite в действителност ще се продава по магазините под името Galaxy S10 E.

Освен, че това е олекотената версия на флагмана, буквата Е носи със себе си и някои ограничавания, най-много за понижаване на цената. Така да вземем за пример, за разлика от S10 и S10+, Galaxy S10 E няма да разполага с вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци. Така можем да се надяваме, че моделът в действителност ще бъде в действителност наличен, а не с цена като тази на iPhone XR levels. В същото време, тази версия действително е директният съперник от страна на Samsung на XR, тъй че не се изненадвайте, в случай че в последна сметка се окажат на сходна цена.

Информацията идва от британския онлайн търговец Mobile Fun, който се базира на данни от китайски снабдители. Същият източник твърди, че S10 и S10+ закономерно ще бъдат много по-скъпи от S10 E.

S10 E би трябвало да предложи 5.8-инчов екран, до момента в който общоприетият S10 ще бъде с 6.1-инчов, а Plus моделът – цели 6.4 инча. Всички ще имат безрамкови екрани и разрез за селфи камерата, като в тази ситуация със S10+ приказваме за два датчика.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР