Дни след старта на ВИП Брадър вече има ясен фаворит

...
Дни след старта на ВИП Брадър вече има ясен фаворит
Коментари Харесай

ВИП Брадър е нагласен, вече е ясно кой ще спечели формата

Дни след старта на ВИП Брадър към този момент има явен любимец за успеха. Един от най-вероятните финалисти в шоуто е звездата на Скандау Тото, който по-голямата част от феновете за първи път видяха на екраните си преди дни, написа Уикенд.

Въпреки че е чужд за по-широката аудитория, музикантът има хиляди почитатели в тийнейджърска възраст. Той е фронтмен на Скандау, която е по-модерна проекция на Ъпсурт. Песните им рядко се излъчват по медиите, само че намират необятна аудитория в интернет и обществените мрежи.

Тото се обрисува като победител в звездната конкуренция поради позитивизма си, възприятието за комизъм и за това, че не се взима на съществено като останалите звезди. Още при влизането му Ники Кънчев го уточни като един от най-вероятните спечелили, самите продуценти също считат, че триумфът му е в забрадка вързан.

Още в първите дни сред мачото и Александра Богданска прехвърчаха искри, които може да прераснат и в освен това. Фактът, че в Къщата е и някогашният на манекенката Даниел Петканов, в допълнение укрепва интригата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР