Дни след края на първия сезон на Забраненото шоу на

...
Дни след края на първия сезон на Забраненото шоу на
Коментари Харесай

Арменска тесла: Уволнения в шоуто на Рачков, комикът грознио използван Халваджиян

Дни след края на първия сезон на " Забраненото шоу на Рачков ", арменска тесла е застигнала някои от членовете на екипа, написа " Ретро " Със службата си са се дали прошка неколцина от сценаристите на предаването, набедени за плаващия рейтинг тази пролет.

Телевизионният план с присъединяване на Рачков стартира с фанфари и летящ старт, само че последователно позагуби аудиторията си, като се редуваха слаби със мощни излъчвания. Като максималист, привикнал постоянно да е на върха, от тези нестабилни резултати процудентът Магърдич Халваджиян не бил по никакъв начин удовлетворен.

Още в края на последното си предаване Рачков разгласи в ефир, че се търсят нови сценаристи, които да внесат прохлада в идния наесен втори сезон с вярата рейтингите да се задържат на едно по-прилично равнище. Дали това ще се случи следва да забележим, само че поради рецесията, която се следи в развлекателния тв бранш, е малко евентуално.

От читави сценаристи страда и вечерното шоу на Би Ти Ви - това на Николаос Цитиридис. Той и екипът му получиха няколко пъти от шефовете си шансове да покачат гледаемостта си. Но откакто всички опити удариха на камък, управата се принуди да редуцира на половина времетраенето.

Криза за сценаристи наподобява изпитват и " Комиците ". Миналата седмица комедийното шоу, продуцирано от Любо Нейков, също разгласи конкурс за нови създатели на скечовете.

Но да се върнем на Рачков... Докато хората от екипа му са в полагаема лятна почивка, той не стопира да работи. Или по-точно да бъде употребен по всякакъв начин от продуцента си. По време на отпуската си бургазлията е инструктиран да се снима нон-стоп с виното, което Халваджиян се пробва да наложи в последните месеци, и да разгласява фотосите в обществените си профили. С двамата даже се изгаври Криско:  " Не се наядохте с арменеца, ей! Илюмимати ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР