Дни след като започна новата астрологична година, в събота Марс

...
Дни след като започна новата астрологична година, в събота Марс
Коментари Харесай

Огненият Марс влиза в Риби: действайте смело и отворете сърцето си

Дни откакто стартира новата астрологична година, в събота Марс влиза в Риби, където ще остане чак до края на април.

Управителят на зодия Овен, Марс, съставлява устрема ни да подхващаме дейности. Той символизира и разсънва нашите храброст, упоритост и блян към одобряване.

Подобно на самия знак Овен, Марс покачва силата на нашите стремежи, тъкмо както усилва нашата витална мощ да пожелаваме и да сбъдваме тези стремежи. Какво обаче се случва с тази планета в знака на Рибите?
 Ето кой е най-опасният ден за всяка зодия през 2024 година  Ето кой е най-опасният ден за всяка зодия през 2024 година  Ето кой е най-опасният ден за всяка зодия през 2024 година  Ето кой е най-опасният ден за всяка зодия през 2024 година
На първо място водният знак ще успокои ненапълно стихийната сила на Марс . Това значи, че ще сте отворени за по-духовни прекарвания и другарство. На напред във времето ще излязат състраданието и съпричастността към близките.
 image2_16x9.png Астро прогноза за седмицата: ето кой е най-хубавият ден в месеца за ново начало На фокус
Мистичните Риби постоянно ни вкарват в света на нашите сънища, фантазии, вътрешен глас и подсъзнание, а Марс насочва нашета витална мощ към тяхното действително проявяване. Затова и интервалът може да докара до ползотворни инициативи и сполучливи планове.

Затова и до момента в който е в Риби, Марс свързва нашите съзнателни стремежи с тези на нашата душа. Астролозите считат този интервал за удобен за нови и значими инициативи, защото ще се радваме на естетика сред желанието и силата да действаме.

Марс остава в Риби до 30 април 2024 година До тогава ще продължи и танцът сред енергийното и осезаемото. Ако сте изправени пред избор, обърнете се към източници на духовни упътвания, с цел да вземете решение.

► 

Имайте поради, че в отрицателното си проявяване силата на Марс и знака Риби може да донесе къси моменти на колебливост.

Ако имате такива, само че чувствате силата да действате съществено, отделете време да вземете добре премислено решение.

Марс в Риби предизвиква и смелостта посредством самосъстрадание, както и емпатията към другите. Внимавайте в връзката обаче и не се предоверявайте на хора, които не са потвърдили във времето лоялността си към вас. Също по този начин не давайте непоискани препоръки и не предлагайте помощта си ненужно. Възможно е жестовете ви да не бъдат оценени вярно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР