Дни, след като приключи снимките за уеб сериала на VBox7

...
Дни, след като приключи снимките за уеб сериала на VBox7
Коментари Харесай

Дара Екимова разплаква с балада посветена на баща й

Дни, откакто завърши фотосите за уеб сериала на VBox7 „ Аз съм Изи ” младата певица показа а вторска балада, в която разкрива разтърсващи страсти , видя HotArena.

Трогателната ария е дело на самата Дара и музиканта Преслав Атанасов-Пресли. Решението им да основат балада ги води в студиото, където за 20 минути надарената певица написва текста, а Пресли композира музиката. В записите се включва и възпитаникът на НМУ „ Любомир Пипков ” Еви Младенов, изсвирвайки нежната музика на пиано. 

„ Отдавна исках  да напиша балада на български, в която да изразя цялата си болежка от загубата на татко ми.  Благодарна съм за всяка секунда, споделена с него и в това време доста ми липсва. Докато преглеждах архивните ни фрагменти, заснети  в годините ни дружно осъзнах какъв брой доста въпроси имам към него и какъв брой неща желая да му кажа. Така се роди и концепцията за видео-клипа. Тази ария е най-истинската, която съм писала до момента. Тя е безспорната илюстрация на сърцето ми.

Кара ме да настръхвам, да намирам смисъл да се боря. Кара ме да се дръзвам и да рева по едно и също време. Песен, която ще чувам постоянно. Това е музиката със смисъл! Това е изкуството. Това съм аз. Носталгична, смела, от време на време тъжна, откровена и обичана. Написах тази ария със сълзи в очите си, само че със успокоение в душата си, тъй като той ме пази. Записах тази ария с трептящ глас, само че с доста обич. С доста истина.

Посвещавам тази ария на индивида, който си потегли, само че постоянно ще ме чака някъде. Посвещавам тази ария на хората, които са изгубили някого, само че усещат закрилата и поддръжката му. Посвещавам тази ария на хората, които имат потребност от обич и схващане. Посвещавам тази ария на хората с разрушени сърца.

На хората, които ЧУВСТВАТ. Посвещавам тази ария на теб! ” – споделя Дара Екимова в профила си в обществените мрежи. 

За един ден екипът се събира и осъществя видеото към песента „ За теб ”. Зад камерата застава надареният режисьор Павлин Иванов-Башмоушън. Миксът е дело на Димитър Ганчев, а с мастеринга се заема Дейв Къч, The Mastering Palace, работил с Графа, Михаела Филева, Любо Киров и The Weekend. Клипът е сниман в Red Panda Studio. 

2020-а стартира с летящ старт за Дара Екимова. Благодарение на изключителния триумф на шлагера Sagapao и песните, които осъществя през 2019-а, младата певица бе отличена с Награда за дебют от влиятелните 359 HIP HOP AWARDS. 

Записите на „ За теб ” и реализацията на клипа Дара Екимова редува със снимките  и уговорките в най-актуалния уеб сериал „ Аз съм Изи “. Тийн-поредицата е дело на продуцентската компания 7Talents, която стои зад хитовите продукции „ Не по този начин, брат “ и „ Следвай ме “. Тази пролет във Vbox7.com сериалът ще предложи история за другарства, обич, изменничества и възмездие. Продукцията събира на едно място известни любимци на младежите.

Талантливата певица  влиза в сериала с ролята на Криста, най-хубавата другарка на основната героиня. Тъй като целия живот на Дара досега е бил привързан с музика, тя взима решението да покаже една нова страна на актьора в себе си в „ Аз съм Изи “. Излъчването на сериала е през април, а клипът на „ За теб ” към този момент е в YouTube канала на Дара Екимова  https://www.youtube.com/watch?v=QBov9fP25uw
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР