Дни преди да роди второто си бебе и да направи

...
Дни преди да роди второто си бебе и да направи
Коментари Харесай

Златка Райкова втрещи: Никога не съм казвала това за Благой, но моментът дойде! Искам да приключа...

Дни преди да роди второто си бебе и да направи Карен Хачатрян баща за първи път, Златка Райкова реши да се почисти от предишното и да постави край един път вечно. За задачата тя реши да разкрие на почитателите си нещо, което в никакъв случай не била казвала за връзката си с Благой Георгиев.

А точно - Златка призна, че не е била влюбена в Джизъса в никакъв случай. Не е зарязала Георги Валентинов поради футболиста и не си е била изгубила мозъка, както се твърдеше. Причината е, че се намирала в доста тежък за нея миг, в който се чувствала сломена.

" Бях като изгубена преди четири години. Нищо не ме интересуваше, като в дупка се намирах и не виждах смисъл в нищо. Да, тогава бях сгодена за Георги, само че очевидно не е трябвало да го върша, не е бил моментът. Човек минава през голям брой сходни положения в живота си като за едни си има причина, а за други не, или най-малко ние не я намираме. Точно поради този интервал се хванах с Благой и направих голямата си неточност ", разкрива Златка.

Тоест тя даде да се разбере, че в случай че всичко в живота й е било обикновено, въобще нямаше да се поддаде на чара на Благо и да се хване с него. Но тогава пък нямаше да има и сина си Благойчо.

" Започнах да имам вяра, че всяко нещо идва с времето си и щом ти се е случило, значи е трябвало и е имало за какво. Сега съм щастлива и най-много осъзната ", споделя Райкова.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР